Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Pasztet z jajkiem w środku"
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1284
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27510
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 187
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 209
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1284
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27510
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 187
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 209
Składniki
Bułkę namocz w wodzie, odciśnij. Cebulę posiekaj, wyrób z mięsem, bułką, surowymi jajkami, przypraw. Fasolkę szparagową gotuj 2-3 minuty we wrzącej osolonej wodzie. Osącz, ostudź. Paprykę pokrój w cienkie paski. Dno i boki formy wylep masą mięsną. Ułóż jajka na twardo, fasolkę i paprykę, przykryj resztą mięsa. Skrop olejem, posyp płatkami chili. Piecz godzinę w temp.180°C.Źródło: Chwila dla Ciebie