Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Pasztet na zielono"
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 64
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 116
Dzisiaj kotlety schabowe w sosie z ogórków małosolnych. Smaczne , proste i sz...
Odsłon: 64
Smaczny sposób na wykorzystanie mięsa z rosołu, mięso jest soczyste, aromatyc...
Odsłon: 116
Składniki
Cebulę, kapustę i pora pokrój w kostkę. Koperek posiekaj. Na maśle zeszklij cebulę, dosyp pora i kapustę. Przesmaż. Dodaj śmietanę oraz przyprawy. Duś ok. 30 minut. Dodaj bułkę tartą, jajka, koperek i dopraw gałką muszkatołową. Zapiekaj w piekarniku w temperaturze 180 °C przez 30 minut.Źródło: Na żywo