Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
można podawać na ciepło z pieczywem i sałatką, jak równierz na kanapki.
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 186
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 2582
W niecałe 15 minut można przyrządzić ciepłe danie, kiedy nie ma za wiele czas...
Odsłon: 82
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 207
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 77
Kruchy spód, duża ilość malin w galaretce, kremowa masa śmietankowa i wieńczą...
Odsłon: 186
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 2582
W niecałe 15 minut można przyrządzić ciepłe danie, kiedy nie ma za wiele czas...
Odsłon: 82
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 207
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 77
Składniki
Mielimy surowy boczek,(można wmielić parę drobiowych wątróbek)EK)dodajemy jajka,przyprawy,zgnieciony w prasce czosnek,śmietanę.Wszystko ze sobą dobrze wymieszać.
Wyrobiona masa powinna być pikantna.Masę wkładamy do aluminiowych foremek.Foremki wkładam do formy z wodą.Do piekarnika piec w tem.180stopni ok.1 godziny.Życzę smacznego