Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Miałam trochę mięsa i nie wiedziałam jak je spożytkować ,dokupiłam wątróbkę i wyszedł pyszny pasztecik,który bardzo polecam:)
Wyśmienita, pełna smaku i aromatu zapiekanka makaronowa z kurczakiem, boczkie...
Odsłon: 15
Bardzo lubimy chińszczyznę - często zwiedzamy różne restauracje i bary w posz...
Odsłon: 23688
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20254
Wyśmienita, pełna smaku i aromatu zapiekanka makaronowa z kurczakiem, boczkie...
Odsłon: 15
Bardzo lubimy chińszczyznę - często zwiedzamy różne restauracje i bary w posz...
Odsłon: 23688
Nalewka z kwiatów czarnego bzu z pewnością urozmaici zimowe wieczory. Alkohol...
Odsłon: 20254
Składniki
Mięso ugotować z dodatkiem marchewki i pietruszki,oraz z zielem i liśćmi laurowymi. Na patelni podsmażyć cebule,dodać wątróbkę,i smażyć do odparowania wody. Osobno namoczyć bułki. Mięsa , wątróbkę oraz odciśniętą bułkę zmielić 2x ,dodać jajka,przyprawy oraz gałkę muszkatałową(ja bardzo lubię więc daję dużo)
Masą wypełnić posmarowane foremki wysypane bułką tartą i piec do w 200st.około 1 godz.
Smacznego życzę!