Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne koperty z tartym żołtym serem i szynka
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 210
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 38
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 210
Składniki
Ciasto kladziemy na stolnicy.Kroimy kwadraty nie duzej wielkosci.Na srodek ukladamy starty ser i szynke.Rogi kwadratow zawijamy delikatnie do srodka tak aby podczas pieczenia farsz nie wypłynal na blaszke.Ukladamy na blaszke delikatnie smarujemy maslem z gory i pieczemy w temp ok 180 stopni az ser sie roztopi ,casto urosnie i nabierze zkotego koloru Smacznego Ja uwielbiam na cieplo z ketchupem