Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 116
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 76
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 116
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 76
Składniki
Kiełbasę podzielić na porcje, ponacinać ukośnie z obu stron jak szyszkę usmażyć na smalcu.Jabłka i cebulę obrać i pokroić w plasterki (mogą być w ćwiartki), usmażyć na pozostałym po smażeniu kiełbasy tłuszczu.Dodać przyprawy,wymieszać i przełożyć do kiełbasy.ziemniaki gotujemy pokrojone w kostkę. Smażyć razem, aż jabłka zmiękną.
sałatka według uznania