Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niby nic nadzwyczajnego ani trudnego, w przygotowaniu banalne. Ale dla niektórych połączenie może być zaskakujące. A smakuje REWELACYJNIE :)
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 24
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 15
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 16
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 16
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 24
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 15
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 16
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 16
Składniki
Na patelni rozgrzać olej. Wrzucić pokrojoną w plasterki kaszankę, poczekać aż zmięknie i zmieni konsystencję. Zamieszać, ewentualnie doprawić do smaku. W międzyczasie na tą samą patelnię wbić jajko. Doprawić. Jak się trochę zetnie, posypać szczypiorkiem. Podawać najlepiej z jakąś surówką. U mnie sałatka z sałaty lodowej, pomidora, papryki i ogórka.