Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Na stole Świątecznym musi pojawić się kiełbasa biała, proponuję Wam zapiekaną na pomidorach.
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 94
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1750
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 40
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1590
Jedliście kiedyś surowe ogórki na ciepło? Ja pierwszy raz i przyznam, że na p...
Odsłon: 94
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 1750
Propozycja sosu do różnych potraw, szczególnie dla tych, którzy lubią pikantn...
Odsłon: 40
Jeżeli ktoś lubi takie potrawy, polecam. W każdym regionie Polski ma inną naz...
Odsłon: 1590
Składniki
1. Kiełbaski jak są surowe gotujemy.
2. Następnie ponacinać wzdłuż. 3. Cebulę obieramy i kroimy w kostkę, przekładamy do miski.
4. Pieczarki drobno kroimy dokładamy do cebuli.
5. Ser ścieramy na tarce o dużych oczkach i również przekładamy do miski.
6. Wbijamy jajko i dodajemy przyprawy.
7. Na koniec dokładamy jogurt i mieszamy.
8. Gotowym farszem nadziewamy kiełbaski.
9. Kiełbaski układamy na blaszce wyłożonej papierem do pieczenia i zapiekamy 20 minut w 180˚C.
10. Pomidory kroimy w plasterki i układamy w naczyniu. 11. Na pomidory wykładamy upieczone kiełbaski. 12. Danie gotowe. 13. Smacznego.