Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszny budyn swojskiej roboty!
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Składniki
Do garnka wlewamy mleko 300ml i gotujemy razem z czekolada mieszajac.Do pozostalego mleka dodajemy kakao,skrobie,cukier i mieszamy .Gdy mleko z czekolada sie gotuje wlewamy do niego mleko.Bardzo dobrze i sprawnie mieszajac,na malym ogniu doprowadzic do zagotowania.
Przelac do salaterek i odstawic do ostygniecia.