Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 234
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 528
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 234
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 528
Składniki
Cebulę pokroić w krążki, ogórki zetrzeć na grubej tarce, paprykę pokroić w cienkie paseczki. Dodać przyprawy i olej. Całość wymieszać. Kiełbasę wyłożyć do naczynia i obłożyć warzywami. Wstawić do piekarnika i piec 1,5 godziny w temp. 200 st. C