Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Biała kiełbasa w chrzanie"
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 175
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 682
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 138
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 175
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 682
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 138
Składniki
Przepis przysłała Aleksandra Misiuk z Porajowa
Kiełbasę ugotuj w wodzie. Ostudź, obierz, pokrój na plasterki. Szklankę wywaru zachowaj.
Masło stop w garnku. Wsyp mąkę, zasmaż. Wlej wywar i mleko, zamieszaj. Gotuj na małym ogniu aż zgęstnieje. Dodaj chrzan, listki laurowe, posiekaną natkę, oprósz czosnkiem granulowanym, wymieszaj. Włóż kiełbasę, zagotuj.
<strong>Czas przygotowania 35 min, ilość porcji 4, cena za porcję 2,90 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie