Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Całość ma 479 kcal (29 g białka / 15 g tłuszczu / 60 g węglowodanów)
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 3155
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 263
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 3155
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 263
Składniki
Pokrój pieczarki oraz cebulę. Posiekaj szczypiorek. Rozgrzej na patelni oliwę i na średnim ogniu podsmaż cebulę i pieczarki. W międzyczasie przekrój bagietkę na pół. Pokrój w plastry mozzarellę. Wyłóż na bagietkę podsmażone warzywa, a potem dodaj pokrojoną mozzarellę. Dopraw. Gotową bagietkę włóż do piekarnika rozgrzanego do 200 stopni, góra-dół. Piecz całość przez ok. 5 - 10 minut. Jak dłużej potrzymasz, będzie bardziej chrupkie. Gotowe zapieksy udekoruj rukolą, posyp szczypiorkiem i polej ketchupem.