Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zapiekane kajzerki z serem i szynką to doskonała propozycja na weekendowe śniadanie. Pomysł ten świetnie sprawdzi się również w momencie, kiedy dysponujemy sporym zapasem bułek nie pierwszej świeżości. Po zapieczeniu ich w piekarniku z ulubionymi dodatkami zyskają chrupkość i niepowtarzalny smak.
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 169
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 658
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 135
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 115
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 169
Jeden z najsmaczniejszych chlebów pieczonych przez naszą babcię. Mocno chrupi...
Odsłon: 658
Dzisiaj lekki rosół z drobiu i warzyw podany z ugotowanym makaronem. Polecam
Odsłon: 135
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 115
Składniki
Bułeczki natnij wzdłuż wgłębień.
Miękkie masło przełóż do miski. Dodaj przeciśnięty przez praskę czosnek i posiekaną natkę pietruszki. Masełkiem ziołowym posmaruj nacięcia i górę bułeczek.
W każde wgłębienie włóż po małym plasterku sera i szynki.
Kajzerki z serem i szynką przełóż na blachę piekarnika. Piecz w temperaturze 190 stopni przez około 12-15 minut (do zrumienienia).