Wiejska kaszanka z selerem naciowym ,boczkiem i jabłkiem.

Wiejska kaszanka z selerem naciowym ,boczkiem i jabłkiem.
> 3-4 os.
> 30 min
łatwe
tanie
avatar Autor: Docherro
Bardzo Wam kochani polecam tak przygotowaną kaszankę.Nie jemy na co dzień,czasami można pozwolić sobie na odrobinę szaleństwa:)

Składniki

Przygotowanie

  1. Boczek pokroić w grubszą kostkę i stopić.
    Dodać pokrojoną w kostkę cebulę,seler naciowy i jabłko.

    Wszystko podsmażać 10min.
    Dodać pokrojoną kaszankę,posypać roztartym w dłoniach majerankiem,dodać pieprz i sól jeśli jest potrzeba.

    Smażyć około 10min.Podawać z ziemniakami lub pieczywem.

  2. Smacznego życzę!

Komentarze do przepisu (3)

Bellapi 05 listopada 2017
Kocham kaszankę do tego buła i porządna łyżka musztardy :)
Docherro 06 listopada 2017
z musztardą nie jadłam,muszę spróbować:)
Bellapi 07 listopada 2017
u nas bez musztardy się nie obejdzie :)
Składniki
Składniki