Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczne połączenie:)
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 74
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 127
W sezonie dodajemy je do makaronów, zup, serwujemy z jajkiem sadzonym, warto...
Odsłon: 74
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 127
Składniki
Wątróbkę wymoczyć ,oczyścić z błon i tłuszczyku. Cebulę pokrojoną w piórka podsmażyć na maśle,wrzucić wątróbkę oraz pokrojoną cykorię.Smażyć 10min. Pod koniec dać pieprz i sól do smaku. Posypać po wierzchu zieleniną. Smacznego życzę!