Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Waniliowe placuszki, szybkie w wykonaniu :))
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 494
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 72
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 149
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 494
Domowy kompot z rabarbaru - jak u babci. Prosty i sprawdzony przepis na kompo...
Odsłon: 72
Czarny bez w Wielkopolsce nazywany jest hyćką i rośnie dosłownie wszędzie. Z...
Odsłon: 149
Składniki
W misce wymieszaj wszystkie składniki, oprócz jabłka.
Gdy konsystencja będzie odpowiednia dodaj obrane i starte na tarce (na dużych oczkach) jabłko.
Smaż z obu stron na niewielkim oleju, polecam pod przykryciem i na mniejszym ogniu.
Gotowe podaj z ulubionymi dodatkami. Smacznego!