Twarożek z warzywami

Twarożek z warzywami
> 1-2 os.
> 15 min
łatwe
tanie
avatar Autor: ElMar
Przepis na pastę twarogową z warzywami.

Składniki

  • 250 g sera twarogowego półtłustego
  • ogórki gruntowe
  • 6 rzodkiewek
  • 1 łyżka kwaśnej śmietany
  • sól, pieprz do smaku

Przygotowanie

  1. Ogórka obrać ze skórki, jeżeli nie mamy ogórka gruntowego a szklarniowy ma duże nasiona, to wydrążyć łyżeczką. Rzodkiewki oczyścić i również zetrzeć na tarce.

    Wymieszać z twarogiem, śmietaną i przyprawami. podawać na ciemnym pieczywie.

Komentarze do przepisu (6)

Maudie 15 lipca 2019
Pyszne śniadanko :)))
Docherro 16 lipca 2019
Uwielbiam,pyszny:)
fafiatko 16 lipca 2019
Swietna propozycja! Chetnie sporbuje!
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
  • 250 g sera twarogowego półtłustego
  • ogórki gruntowe
  • 6 rzodkiewek
  • 1 łyżka kwaśnej śmietany
  • sól, pieprz do smaku
Składniki