Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowe i smaczne twarogowe kuleczki i bardzo proste w wykonaniu.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 41
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 121
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 87
Grillowane plastry boczku - pyszne i mega soczyste. Marynata z sosem teriyaki...
Odsłon: 41
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 121
Składniki
Ser twarogowy bardzo dokładnie rozgniatamy. 4 pomidorki kroimy na 4 lub 6 części. 5 pomidorków tylko przepoławiamy. Do twarogu dodajemy przyprawy , mieszamy i potem dodajemy mniejsze kawałki pomidorków. Nabieramy dużą łyżką ser rozpłaszczamy na dłoni ,w środku umieszczamy połówkę pomidora i formujemy kulki wielkości orzecha włoskiego. Na talerz wysypujemy sporą ilość suszonych ziół : oregano i bazylii i odrobinę tymianku. Kuleczki dokładnie obtaczamy w ziołach. Odstawiamy do lodówki na godzinkę.