Tosty z camembertem i szpinakiem

Tosty z camembertem i szpinakiem
> 1-2 os.
> 15 min
łatwe
przystępne
avatar Autor: Kardamonovy
Tosty z camembertem, szpinakiem i żurawiną

Składniki

  • 8 kromek pieczywa tostowego
  • 1 camembert
  • garść świeżego szpinaku
  • 2 łyżki żurawiny ze słoika
  • oliwa z oliwek lub olej rzepakowy

Przygotowanie

  1. Na połowę kromek nakładamy po parę liści szpinaku i 3-4 plastry camemberta, wszystko przykrywamy drugą połową pieczywa. Każdą kanapkę smażymy do zrumienienia, z jednej i z drugiej strony. Podajemy z żurawiną.

Komentarze do przepisu (2)

GREGORHSPEED 23 lutego 2016
Cudowne śniadanie <3
Futka 23 lutego 2016
Świetne i bardzo smakowite tosty :)
Składniki
  • 8 kromek pieczywa tostowego
  • 1 camembert
  • garść świeżego szpinaku
  • 2 łyżki żurawiny ze słoika
  • oliwa z oliwek lub olej rzepakowy
Składniki