Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wpadam do Was z propozycją na pyszne śniadanie... grzanki z chleba pszennego z pastą z awokado i jajkiem sadzonym, całość dopieszczona listkami rukoli, siekanym szczypiorkiem i prażonym słonecznikiem... no palce lizać. Zdrowy i pożywny posiłek na początek dnia.
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 23
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 48
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 159
Polecam.
Odsłon: 131
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 23
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 48
Jedna z najlepszych szarlotek
Odsłon: 159
Polecam.
Odsłon: 131
Składniki
Awokado przekroić na pół, wyjąć pestkę i cały miąższ. W misce rozdrobnić miąższ widelcem, dodać pozostałe składniki i wymieszać. Jajka usmażyć na maśle klarowanym, doprawić solą i pieprzem. Kromki chleba zagrzać w tosterze. Każdą kromkę posmarować pastą z awokado, położyć jajko i udekorować rukolą, szczypiorkiem i prażonym słonecznikiem. SMACZNEGO!!!