Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka ze świeżych warzyw z wiejską śmietaną, podana do kanapek z dojrzewającą wędlinką.
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 20
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 77
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 166
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 192
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 20
Szybko, prosto, smacznie
Odsłon: 77
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 166
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 192
Składniki
Sałatę, rzodkiewki, ogórek i szczypior myjemy, osuszamy z wody. Sałatę rwiemy na kawałki, ogórka, rzodkiewki i szczypior kroimy na drobno.
Dodajemy pokrojoną bazylię, solimy pieprzymy, mieszamy. Dodajemy śmietanę.
Wszystkie składniki mieszamy.
Surówkę możemy podać do wielu dań obiadowych ale smaczna jest również podana do kanapek z wędliną dojrzewającą. Smacznego!!!