Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Nie ma Świąt Wielkanocnych bez chrzanu, nie tylko pod względem symbolicznym, ale i smakowym. Dlatego proponuję Wam sos chrzanowo-jajeczny. Jest bardzo smaczny i idealnie pasuje do wędlin czy serów. Z pewnością sprawdzi się i na Waszych świątecznych stołach!
Jak przygotować i z czym podać wątróbkę, aby smakowała wyśmienicie? Według na...
Odsłon: 1021
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 43
W sezonie używam świeżego rabarbaru, ale zapewniam że rabarbar świetnie się m...
Odsłon: 109
Sałatka z różowego ryżu (ryż gotowany z buraczkiem) , biała rzepa ze zmielony...
Odsłon: 69
Jak przygotować i z czym podać wątróbkę, aby smakowała wyśmienicie? Według na...
Odsłon: 1021
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 43
W sezonie używam świeżego rabarbaru, ale zapewniam że rabarbar świetnie się m...
Odsłon: 109
Sałatka z różowego ryżu (ryż gotowany z buraczkiem) , biała rzepa ze zmielony...
Odsłon: 69
Składniki
Jajka obieramy i kroimy w drobną kosteczkę, przekładamy do miseczki. Do jajek dodajemy chrzan, majonez i przyprawy do smaku. Wszystko dokładnie mieszamy i podajemy z wędlinami. Do sosu można dodać również pokrojonego w kostkę ogórka kiszonego/konserwowego i/lub cebulkę.