Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 28
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 214
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 237
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 28
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 214
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 237
Składniki
Odcedzić tuńczyka. Do tuńczyka dodać ugotowane na twardo 2 jajka ( starte na tartce na dużych okach lub drobno pokrojone ) i lekko wymieszać. Do tego wkrawamy rzodkiewkę , drobno posiekaną cebulę ( ilość zależy od upodobań konsumenta ) i ścieramy do tego ser żółty. Dodajemy majonez ( około 2-3 łyżek ). Dodajemy posiekany szczypiorek i jak ktoś lubi to jeszcze rzeżuchę i papryczkę chili lub pieprz cayenne - jak ktoś lubi na ostro ;) Doprawiamy pieprzem i solą do smaku. Wszystko dokładnie mieszamy i podajemy z ulubionym pieczywem. Smacznego.