Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wspaniały pomysł na sycące śniadanie!
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 220
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 517
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 220
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 517
Składniki
Płatki lekko blendujemy. Wszystkie składniki mieszamy w szklance. Patelnię rozgrzewamy (najlepiej nieprzywierającą, w innym przypadku trzeba rozgrzać troszkę oleju lub masła) i na rozgrzaną wylewamy masę jajeczną. Smażymy z dwóch stron na średnim ogniu po ok 3 min. - najlepiej pilnować aby się nie przypaliło. Usmażony omlet składamy na pół, w środku smarujemy dżemem, wierzch jogurtem naturalnym i dodajemy owoce. Smacznego!