Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 66
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 113
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 42
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 66
Przepyszny i lekki sernik rabarbarowy z serków homogenizowanych, który przygo...
Odsłon: 113
Freekeh ( zielona, prażona pszenica) znana od czasów również biblijnych (po a...
Odsłon: 42
Składniki
Kromki chleba smarujemy odrobiną masła po zewnętrznej stronie. Na rozgrzaną patelnię kładziemy 2 kromki chleba masłem do dołu. Posypujemy parmezanem i szczypiorkiem, przykrywamy drugą kromką i dociskamy. Smażymy na rumiano z obu stron aż ser się rozpuści. W razie konieczności odsączamy na ręczniku papierowym.