Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W okresie jesienno - zimowym częściej robię różnego rodzaju pasty do chleba. Tę zrobiłam zupełnie przypadkowo ale wiem, ze już będzie u nas gościła częściej ponieważ bardzo smakowała domownikom. Polecam.
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 224
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 224
Składniki
Cebulkę drobniutko posiekać, leciutko oprószyć cukrem i odstawić by puściła sok. Pomidory sparzyć, obrać ze skórki i drobno pokroić. Twaróg przełożyć do głębokiej miseczki, dodąć cebulkę , pomidory i starty na drobnych oczkach oscypek. Połączyć z gęstą, kwaśną śmietaną. Dokładnie wymieszać. Doprawić solą i pieprzem.