Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosta i szybka do przygotowania pasta z wędzonej makreli. Idealna na śniadaniowe kanapki, polecam :)
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 161
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 70
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1129
Solanka bez saletry II jest ulepszoną wersją pierwszej, a boczek pieczony wys...
Odsłon: 161
To jest sposób,w jaki przygotowuję wywar do zup z wszelkich pieczonych mięs....
Odsłon: 70
Rabarbar dobrze sprawdza się w plackach. Polecam.
Odsłon: 1129
Składniki
Z makreli usunąć dokładnie wszystkie ości, rozdrobnić na kawałki. Jajka zetrzeć na tarce o małych oczkach. Szalotkę lub dymkę drobno pokroić. Wszystkie składniki utrzeć na gładką masę. Dodać śmietanę i tymianek, utrzeć na kremową pastę. Podawać z pieczywem, papryką, oliwkami i świeżą zieleniną, np. rukolą i szczypiorkiem.