Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lekka, zdrowa i sycąca pasta z makreli z chrupiącym ogórkiem małosolnym. Idealna na piknik, czy jako dodatek do kanapek do szkoły lub pracy.
Jak przygotować i z czym podać wątróbkę, aby smakowała wyśmienicie? Według na...
Odsłon: 1178
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 51
W sezonie używam świeżego rabarbaru, ale zapewniam że rabarbar świetnie się m...
Odsłon: 306
Sałatka z różowego ryżu (ryż gotowany z buraczkiem) , biała rzepa ze zmielony...
Odsłon: 84
Jak przygotować i z czym podać wątróbkę, aby smakowała wyśmienicie? Według na...
Odsłon: 1178
Super smaczna sałatka śledziowa z dodatkiem 3 składników: kukurydzy, cebuli i...
Odsłon: 51
W sezonie używam świeżego rabarbaru, ale zapewniam że rabarbar świetnie się m...
Odsłon: 306
Sałatka z różowego ryżu (ryż gotowany z buraczkiem) , biała rzepa ze zmielony...
Odsłon: 84
Składniki
Makrelę starannie obieramy z ości i skóry, a mięso rozdrabniamy na małe kawałki. Jajko, cebulę i ogórki kroimy w drobną kostkę, dodajemy do obranej ryby. Do całości dodajemy serek, koncentrat i pietruszkę, dokładnie mieszamy i doprawiamy pieprzem.