Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Cudowne danie na wielkanocne śniadanie. Syte, smaczne i bardzo efektowne.
...ale pyszny.
Odsłon: 83
Schab gotowany w aromatycznym bulionie z dużą ilością warzyw to propozycja dl...
Odsłon: 659
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 840
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 27
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 60
...ale pyszny.
Odsłon: 83
Schab gotowany w aromatycznym bulionie z dużą ilością warzyw to propozycja dl...
Odsłon: 659
Przepis dnia
Przepis na pyszne, delikatne i wilgotne ciasto z cukinii, które przeplata jaś...
Odsłon: 840
Shot na wzmocnienie odporności zrobiłam z kurkumą, świeżym imbirem, sokiem z...
Odsłon: 27
Te super delikatne i lekkie deserki waniliowo-malinowe sprawdzą się nie tylko...
Odsłon: 60
Składniki
Jaja gotujemy na twardo i czekamy aż wystygną. Nożem przekrajmy jaja na dwie połówki. Nóż musi być ostry a nasze ruchy zdecydowane. Wydrążamy jajka ze skorupki tak aby nie uszkodzić skorupki. Posłuży ona do nadziewania. Pieczarki smażymy, następnie łączymy je z pietruszką, majonezem, jajami i cebulką zieloną. Solimy i pieprzymy do smaku. Tak przygotowanym farszem nadziewamy jaja, każdą pół skorupkę osobno. Na koniec posypujemy z wierzchu bułka tartą i smażymy na maśle klarownym bądź oleju do czasu aż bułka się zarumieni.