Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Danie kojarzące się z dzieciństwem...
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8417
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 129
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 58
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6949
Polecam dziś mój przepis na przepyszną bezglutenową babkę kokosową. Nie jest...
Odsłon: 8417
Najlepsze i ulubione śledzie w mojej rodzinie. Polecam.
Odsłon: 129
Jak często jecie koper włoski? Pewnie zdecydowanie za rzadko. Ja przyznam, że...
Odsłon: 58
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne faszerowane roladki ze schabu, po...
Odsłon: 6949
Składniki
Pieczywo pokroić na kromki.
Mleko wlać na głęboki talerz i zanurzyć w nim kromki.
Na patelni rozgrzać masło.
Smażyć pieczywo z dwóch stron na rumiano.
Podawać gorące z cukrem, śmietaną, dżemem, itp...