Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Prosta metoda, lecz przy drożejących zasobach przydatna. Uwaga nie każda kiełbasa nadaję się do tej metody. !!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 35
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 35
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 202
Składniki
Wlewamy wodę na patelnie i włączamy gaz.
Nacinamy kiełbasę i kładziemy na patelnie.
W trakcie obróbki cieplnej zacznie się pojawiać tłuszcz z kiełbasy, a po odparowaniu wody zacznie się smażyć :)
Po obsmażeniu z dwóch stron, gotowe. Smacznego :)