Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Słoneczna owsianka na dobry początek dnia. Pożywna, sycąca, doda Wam energii i chęci do działania. Jej przygotowanie zajmie Wam dosłownie 15 minut.
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 129
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1736
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 245
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 113
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 602
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 129
Lody przygotowane z przepisu KORAL oto link do przepisu; https://smaker.pl/pr...
Odsłon: 1736
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 245
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 113
Składniki
Płatki owsiane przesyp do rondelka, zalej mlekiem i gotuj na wolnym ogniu przez około 10 minut. Po tym czasie do płatków dodaj cynamon, kurkumę i miód. Składniki podgrzewaj przez kolejne 2-3 minuty cały czas mieszając.
Owsiankę przełóż do misek. Na górę połóż pokrojonego na plasterki banana, siekane migdały i suszone mango. Smacznego!