Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne sycące śniadanie z owocami i serem
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27494
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 176
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 202
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1249
Jabłecznik - prosty i wymowny, tak jak samo danie. To słodkie, kuszące ciasto...
Odsłon: 27494
Schab pod pieczarkową pierzynką to prawdziwa uczta dla podniebienia, łącząca...
Odsłon: 176
Prosta sałata do obiadu. Zrobienie jej zajmie nam 15 minut. Śmietanę przypraw...
Odsłon: 202
Proste danie z nóżek drobiowych marynowanych w aromatycznych przyprawach. Kur...
Odsłon: 1249
Składniki
Chleb tostowy pieczemy w opiekaczu na złoty kolor. Banana obieramy i kroimy w plasterki z brzoskwini usuwamy pestkę i kroimy w plastry. Upieczone tosty smarujemy masłem orzechowym, kładziemy po plasterku topionego sera, na Ser kładziemy plaster brzoskwini i po 2 plasterki banana. Całość przykrywamy kolejnym plastrem topionego sera, na wierz daj plasterek banana lub przoskwini według ùznania. Tak przygotowane tosty ułóż na blaszce do pieczenia wyłożonej papierem do pieczenia. Zapięcie tosty w piekarniku nagrzanym do 180°C przez 7 minut, podawaj na ciepło z sokiem wieloowocowm. SMACZNEGO!!!