Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
są słodkie i pyszne a dzieci jak sie ciesza.
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 15
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 10
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 277
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 15
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 10
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 277
Składniki
masło utrzeć z cukrem i mąką ziemniaczaną dodając po jajku i łyżeczce śmietany,domieszać mąkę z proszkiem do pieczenia,zagnieść ciasto,rozwałkowac,wyciąć pierścienie.W głębokim naczyniu rozgrzać tłuszcz,smażyć na złoto,osączyć obtoczyc w cukrze. Zamiast mąki ziemniaczanej można dodać łyżke budyniu w proszku.