Serek homogenizowany

Serek homogenizowany
> 1-2 os.
> 15 min
średnie
przystępne
avatar Autor: Mateusz15
Wspaniały na poranne śniadania. Bardzo smaczny i łatwy w wykonaniu.

Składniki

Przygotowanie

  1. Do blendera wrzuc wszystkie składniki i miksuj na najwyższych obrotach przez ok. 2 minut do uzyskania jednolitej konsystencji.

Komentarze do przepisu (8)

madziak 18 sierpnia 2009
Moim zdaniem pomysł fajny na nadzienie nalesników. Pozdrawiam ;)
Tosca 20 sierpnia 2009
A ja zawsze kupuję gotowy, ale tylko Maćkowy, bo najbardziej mi smakuje. Może się skuszę na Twoją wersję... :)
Konto usunięte 28 sierpnia 2009
HOMOGENIZOWANY? Jakoś nie widzę w przepisie, żeby był on homogenizowany w homogenizatorze :P wybacz, że się... Czytaj całość »
HOMOGENIZOWANY? Jakoś nie widzę w przepisie, żeby był on homogenizowany w homogenizatorze :P wybacz, że się czepiam, ale homogenizacja to jest pewien proces niemożliwy do odtworzenia w domu, to tak jakbyś zrobił mizerię i nazwał ją "ogórki kiszone". To jest po prostu zwykły twaróg z cukrem i śmietaną.
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
Składniki