Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybka i smaczna na każdą okazję
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 163
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 311
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1535
Wersja kiełbasek z papryką i cebulą, którą można przyrządzić albo na patelni,...
Odsłon: 163
Zupa z zielonego groszku tym razem wzbogacona koprem włoskim, który nadaje no...
Odsłon: 311
szybko, smacznie, prosto Ryż jest codziennym posiłkiem Kurdów i oni są mistrz...
Odsłon: 1535
Składniki
Marchew gotujemy około 15 min., tak tylko żeby zmiękła, ścieramy na tarce (grube oczka).
Cebule kroimy w talarki zalewamy zalewą i gotujemy 8-10 min., po ugotowaniu pozostawić w zalewie to wystygnięcia, następnie odcedzamy.
Marchew, cebule, jajka (też trzemy na tarce z grubymi oczkami) wymieszać dodać śmietanę, musztardę, przyprawy.