Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sałatkę najlepiej zrobić na kolację, a część następnego dnia zabrać do pracy.
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4782
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 939
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 219
Filet z kurczaka z ryżem i warzywami do klasyczne dania, które łączy w sobie...
Odsłon: 4782
Faszerowane udka z kapustą i pieczarkami to wyjątkowe danie, które zachwyca z...
Odsłon: 939
Spód tych kostek wykonuje się z delikatnego ciasta, które rozpływa się w usta...
Odsłon: 219
Składniki
Makaron ugotować wg przepisu na opakowaniu i wystudzić. Jajka ugotować na twardo. Obrać, pokroić w drobną kostkę. Kabanosy pokroić w 1-1,5 cm kawałki po skosie. Ser pokroić w centymetrowe kostki. Paprykę umytą, osuszoną, pozbawioną gniada nasiennego pokroić w kostkę. Kukurydzę osączyć na sicie. Dymkę drobno pokroić i natkę drobno pokroić. Wszystkie składniki na sałatkę pomieszać razem z dodatkiem majonezu, musztardy. Dodać jeszcze pieprz czarny świeżo mielony i sól do smaku. Smacznego.