Salatka jajeczno-koperkowa

Salatka jajeczno-koperkowa
> 1-2 os.
> 30 min
łatwe
tanie
avatar Autor: catha
Prosty przepis na doskonałe śniadanie. Jajka i koperek to połączenie doskonałe; do tego grzanki z pełnoziarnistego chleba własnej roboty i dzień rozpoczęty naprawdę smacznie.

Składniki

  • 6 jajek
  • pęczek koperku
  • 2 łyżki majonezu
  • sól,pieprz

Przygotowanie

  1. Jajka ugotować na twardo. Obrać, pokroić w drobną kostkę. Koperek przepłukać, drobno pokroić. Wymieszać jajka z koperkiem i majonezem. Doprawić solą i pieprzem.

  2. Doskonale smakuje z grzankami, ale można wyjadać prosto z miseczki.

Komentarze do przepisu (6)

babeczka35 21 października 2018
Pysznie :)
babcitereskiciasta 22 października 2018
Pycha.:)
bryssska 24 października 2018
Super ;-D
zobacz wszystkie komentarze*

*Przejdziesz do wersji klasycznej

Składniki
  • 6 jajek
  • pęczek koperku
  • 2 łyżki majonezu
  • sól,pieprz
Składniki