Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 36
Sałatka z kaszy jaglanej, pieczonej papryki, ogórka kiszonego, mięty i natki...
Odsłon: 203
Składniki
Sałatę lodową postrzępić na mniejsze kawałki Do miseczki wycisnąć sok z połowy pomarańczy dodać łyżeczkę oliwy odrobinę soli i pieprzu. Fileta z kurczaka zamarynować w occie balsamicznym i czerwonej papryce. Zawinąć w folie aluminiową | piec w piekarniku nagrzanym do 170 stopni około 20 minut. Pomidorki koktajlowe przekroić na pół, sałatę skropić sokiem z pomarańczy, dodać mięso pokrojone w plasterki i ułożyć pomidorki koktajlowe.