Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Od jakiegoś czasu preferujemy takie warzywne dodatki na śniadanie. Idealnie pasują do wędlin czy serów.
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 19
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 360
Polecam.
Odsłon: 408
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 40
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 19
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 360
Polecam.
Odsłon: 408
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 40
Składniki
Rzodkiewki ścieramy na tarce do jarzyn. Ogórek obieramy, usuwamy gniazda nasienne, kroimy. Cebulę siekamy. Olej, ocet, miód mieszamy, lekko oprószamy solą i pieprzem. Mieszamy. Wszystkie składniki łączymy ze sobą.