Ryż z mango i kokosem

Ryż z mango i kokosem
> 1-2 os.
> 30 min
łatwe
tanie
avatar Autor: elajana
pyszne śniadanie na słodko tylko 350 kcal

Składniki

  • 30 g ryżu białego
  • 60 g twarogu chudego
  • 80 g serka homogenizowanego
  • 60 g mango
  • 7 g wiórki kokosowe
  • łyyżeczka kakao
  • erytrytol

Przygotowanie

  1. ryż gotujemy i mieszamy z twarogiem i serkiem dodając erytrytol do smaku

  2. mango mocno dojrzałe dzielimy na kawałki i dodajemy do dania

  3. całość posypujemy wiórkami kokosowymi i polewamy polewą "czekoladową" zrobiona z gorącej wody, kakao i erytrytolu

Składniki
  • 30 g ryżu białego
  • 60 g twarogu chudego
  • 80 g serka homogenizowanego
  • 60 g mango
  • 7 g wiórki kokosowe
  • łyyżeczka kakao
  • erytrytol
Składniki