Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Racuchy budyniowe są szybkie w przygotowaniu, pyszne i sycące. To idealna propozycja na śniadanie, kolację lub podwieczorek. Podajemy je z cukrem pudrem lub miodem. Dodatkowo można zapodać je z owocami, a posiłek stanie się zdrowszy i jeszcze smaczniejszy. Placuszki doskonałe dla dzieci i nie tylko.
Przepis dnia
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3524
Czy kotlety z groszku muszą być nudne i bezsmakowe? Oczywiście, że nie! Ten p...
Odsłon: 14829
Przepis dnia
Kilka składników i gotowe.... Dodatek czosnku niedźwiedziego sprawia, że smak...
Odsłon: 3524
Czy kotlety z groszku muszą być nudne i bezsmakowe? Oczywiście, że nie! Ten p...
Odsłon: 14829
Składniki
Mąkę mieszamy z proszkiem, budyniem i cukrami
Dodajemy jajko i jogurt i dokładnie mieszamy
Na koniec dodajemy jabłka starte na dużych oczkach
Smażymy na oleju z każdej strony na złoty kolor
Podajemy z cukrem pudrem lub miodem. Dodatkowo możemy podać z owocami