Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Omlet to jedno z najpopularniejszych dań na śniadanie, które można przygotować na wiele sposobów. Dlatego dzisiaj proponujemy puszysty i sycący omlet z dodatkiem tuńczyka! Więcej na www.smacznebodomowe.pl
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 242
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 22
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13211
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 242
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 22
Kokardkowe cudo to delikatna i wyjątkowa przekąska przygotowana z ciasta fran...
Odsłon: 13211
Składniki
• Do miski dodajemy: jajka, mąkę, mleko i ubijamy za pomocą miksera przez kilka minut • Następnie do masy dodajemy odsączonego i rozdrobnionego tuńczyka oraz solimy do smaku
• Całość jeszcze raz mieszamy i wylewamy porcjami na rozgrzaną patelnię polaną olejem • Omlet smażymy przez około 2-3 minuty do uzyskania złotego koloru • Gotowe porcje przekładamy na papier aby odsączyć nadmiar oleju