Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 272
Pyszne ekspresowe danie na upalny dzień, marynowane śledzie w zalewie octowej...
Odsłon: 108
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 775
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 878
Czasami przychodzi pora na i takie smaki.
Odsłon: 272
Pyszne ekspresowe danie na upalny dzień, marynowane śledzie w zalewie octowej...
Odsłon: 108
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 775
Pyszne i szybkie kluseczki koperkowe, czyli obiad w 10 minut, najlepiej smaku...
Odsłon: 878
Składniki
Z chleba należy odkroić skórki. W silikonowych foremkach na dno poukładać kawałki kromek, lekko posmarowanych masłem. Między nie włożyć plasterki bananów. Przykryć chlebkiem i czynność powtórzyć. Jaja, żółtka, cukry i śmietanę wymieszać trzepaczką. Powstanie masa śmietanowa, którą wlewamy do foremek. Pieczemy w piekarniku 20 min. w 170* Po upieczeniu jeszcze ciepłe smarujemy dżemem. Bardzo dobre są też na zimno. Zrobiłam z podanych składników 8 sztuk