Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Fajnie sprawdza się do porannych kanapek- miła odmiana dla oklepanych dodatków ;)
To pyszny sos, który można przygotować o każdej porze roku, idealny jako doda...
Odsłon: 208
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 547
To pyszny sos, który można przygotować o każdej porze roku, idealny jako doda...
Odsłon: 208
Rozpływają się w ustach. Klasyka w wiosennym wydaniu.
Odsłon: 547
Składniki
Kaszę jaglaną opłukać i ugotować, pod koniec gotowania dodać pokrojonego w kostkę i obranego ze skóry pomidora.
Całość razem wymieszać z przyprawą i gotować jeszcze kilka minut (do odparowania i wchłonięcia całego płynu).
Po ugotowaniu zblendować do konsystencji pasty i podawać z jogurtem naturalnym.