Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placuszki bez mąki, cukru i jajek, pełne błonnika, witaminy B 1 i B 5, potasu i magnezu. Polecam dla dzieci, można wtedy usmażyć je na dobrej suchej patelni.
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 26
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 51
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 669
Szybka i smaczna
Odsłon: 11216
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 252
Fasola Jaś z kiełbasą i boczkiem wędzonym w sosie pomidorowym.
Odsłon: 26
Zupa, którą przygotowałam, w krajach anglosaskich nazywa się chowder. Chowder...
Odsłon: 51
Pyszne danie obiadowe które przygotujesz na dwa dni. Kapusta z koperkiem, mię...
Odsłon: 669
Szybka i smaczna
Odsłon: 11216
Na piknik nie musi być zaraz cała blacha ciasta. Mogą być takie ciasteczka....
Odsłon: 252
Składniki
Wychodzi około 7 placków. Wszystkie składniki przekładamy do blendera kielichowego i miksujemy do uzyskania jednolitej masy. Placki smażymy na oleju po 3 minuty z każdej strony. Podajemy z pokrojonym bananem i syropem. Placki możemy też usmażyć na dobrej suchej patelni. Na zdrowie.