Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placuszki z serka naturalnego typu Bieluch wychodzą puszyste i lekkie. Można do nich dodać dowolne owoce lub kawałki gorzkiej czekolady. Z powodzeniem możesz zaserwować je na śniadanie lub słodką przekąskę.
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 413
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 11794
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 78
Bardzo smaczne, łatwe i sycące danie. Odkąd zrobiłam ją pierwszy raz, często...
Odsłon: 413
Makaronowa zapiekanka z kiełbasą i pieczarkami
Odsłon: 11794
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 78
Składniki
Jajko połącz z serkiem i syropem klonowym. Dokładnie wymieszaj. Następnie wsyp mąkę wraz z proszkiem do pieczenia oraz cynamon, ponownie zmieszaj wszystkie składniki.
Na patelni rozgrzej oliwę. Za pomocą łyżki wykładaj ciasto i smaż do zarumienienia z obydwu stron.
Placuszki podawaj z owocami, polane syropem klonowym lub posypane cukrem pudrem.