Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Całość na jedną porcję posiada 493 kcal, w tym 42g białka, 9g tłuszczy i 62g węglowodanów.
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 35
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 54
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 70
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 63
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 35
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 54
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 70
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 63
Składniki
Jajka, mąkę, twaróg, mleko i proszek do pieczenia umieść w misce. Zmiksuj składniki do uzyskania jednolitej konsystencji. Spryskaj patelnie oliwą z oliwek. Następnie wylej masę na placki. Po 2 minutach przewróć na druga stronę. Smaż, aż do wykorzystania masy. Na sam koniec dodaj jogurt skyr oraz miód, a także borówki i maliny. Smacznego!