Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Placki cukiniowe z chrupiącym boczkiem i cebulką. Pyszne sezonowe śniadanko lub wczesna kolacja. Teraz są najlepsze.
Ciasteczka są bardzo smaczne, aromatyczne i słodkie. Idealne do kubka kawy lu...
Odsłon: 3127
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 2777
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 104
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 33
Ciasteczka są bardzo smaczne, aromatyczne i słodkie. Idealne do kubka kawy lu...
Odsłon: 3127
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 2777
Zupa jarzynowa do klasyczna potrawa. Zwykle zużywam do jej przygotowania komb...
Odsłon: 104
Kiełbasa swojska przyprawiona ziołami, grillowana to nasza propozycja na majo...
Odsłon: 33
Składniki
Boczek i obrane szalotki pokroić w kostkę i przesmażyć na patelni, do lekkiego przyrumienienia. Cukinię zetrzeć na dużych oczkach tarki, bezpośrednio na sitko. Posypać odrobiną soli i odstawić na 10-15 minut. Potem cukinię odcisnąć, przełożyć do miski. Dodać boczek z cebulką, jajka, mąkę, doprawić solą, pieprzem, wymieszać. Placki smażyć na rozgrzanej patelni z olejem do przyrumienienia.