Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 163
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 679
Prosta, smaczna potrawka z indyka. Może być pysznym daniem obiadowym czy poda...
Odsłon: 984
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 993
Istnieje wiele sposobów na podanie schabu, innych niż kotlety. Poniżej pomysł...
Odsłon: 163
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 679
Prosta, smaczna potrawka z indyka. Może być pysznym daniem obiadowym czy poda...
Odsłon: 984
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 993
Składniki
Wykonanie: W lekko ciepłym mleku rozpuścić drożdże z odrobiną cukru i soli, wsypać mąkę, wyrobić i odstawić w ciepłe miejsce do wyrośnięcia. Następnie wyłożyć ciasto na stolicę, obficie posypaną mąką, rozwałkować, posmarować ketchupem i nałożyć farsz. Ciasto zwinąć jak roladę, posmarować jajem, kroić na kromki i wyłożyć na blachę dobrze wysmarowaną olejem. Włożyć do nagrzanego piekarnika i upiec na złoty kolor. Składniki na farsz: Warzywa w dowolnej ilości- pieczarki, cebula, świeża papryka, kukurydza, wiejska kiełbasa, żółty ser. Wszystkie warzywa usmażyć na oleju z cebulą i przyprawić.